Waarom Wiegmans

  • Eerlijk- en betrouwbaarheid
  • Klanttevredenheid
  • Transparantie en toegankelijkheid
  • Open communicatie
  • Goede prijs- kwaliteitsverhouding
offerte aanvragen

Glasbewassing

Binnen onze organisatie beschikken wij over een aparte afdeling glasbewassing. Zij staan voor hoge kwaliteit, zowel in uitvoering als in planning. Binnen deze afdeling verzorgen zij: het regulier zemen van de ramen, het polijsten van glas en het reinigen van gladde gevels.

Het regulier zemen van de ramen:
Uw pand is uw eerste visitekaartje. Door het onderhouden van uw pand straalt u kwaliteit uit naar buiten. Ramen zemen, zowel de binnen als buitenzijde, is hiervan een onderdeel. Onze gediplomeerde werknemers kunnen met alle mogelijke middelen zorgen voor een gedegen onderhoud aan uw pand. Zij werken met ladders, hoogwerkers, gondels en de tele-wash.

Wat is de tele-wash:
De tele-wash houdt in dat onze mensen met telescopen en 100% gedemineraliseerd water uw glasoppervlakken en houtwerk volledig schoonspoelen en daarna streeploos op laten drogen. voordeel hiervan is: geen valgevaar, iedere gewenste werkplek bereikbaar, werkt streep,- en vlekloos,  milieuvriendelijk en minder hervervuiling door minder residu.

Het polijsten van glas:
Herkenbaar voor u? De glazenwasser is geweest en u heeft nog steeds waterdruppels op het glas. Polijsten van glas, wat houdt dat in? Bij het polijsten van glas moet u denken aan het poetsen van het raam om (weer)invloeden uit het glas te verwijderen. Wat wordt daar onder verstaan? (Weer)invloeden zijn kleine druppeltjes in het glas, die niet meer te verwijderen zijn door de glazenwasser met gewoon zemen, lekstrepen uit de muur, ingebakken vuil door de zon, verkleuring glas bijvoorbeeld naast treinrails en bepaalde chemicaliën. Voor deze invloeden hebben wij een speciaal product laten ontwikkelen wat deze vervuilingen wel weg kan krijgen. De ramen worden ingezet met deze poets en worden

 

Diensten